Yörükler tanıtım atağında

Alanya Yörükler Grubu yöresel kültürün tanıtımı ve gelecek kuşaklara aktarımı için farkındalık oluşturma devam ediyor. Yörükler, Alanya'da oda başkanlarını ziyaret ederek hedeflerini anlattı.

Yörükler tanıtım atağında
09 Temmuz 2024 - 17:42
Alanya Yörükler Grubu Başkanı Ali İhsan Arslan ve ekibi Alanya'nın Yörük Kültürünü yaşatmak için faaliyetlerini sürdürüyor. Bir yandan Anadolu’nun dört biryanında Yörük şenliklerinde Alanya'yı temsil eden Arslan ve ekibi diğer yandan Alanya'da da oluşumlarını tamamlayıp hedeflerini anlatıyor. ALTSO Başkanı Eray Erdem, Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Lokantacılar ve Hediyelik Eşyacılar Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ile Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir'i ziyaret ederek Alanya kültürünün tanıtımında iş birliği yapılmasını istişare ettiler. Arslan ziyarette başkanlara Yörük simgesi şalvar, kuşak ve kasket hediye etti.

KÜLTÜREL ZENGİNLİKLER ANLATILDI
Erdem, “Odamızda misafir ettiğimiz Alanya Yörükler Grubu ile Alanya’mızın kültürü üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirip, iş birliği çalışmalarını ele aldık. Nazik ziyaretleri ve kıymetli hediyeleri için Yörükler Grubu’na teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.








YORUMLAR

  • 0 Yorum