Taç Akdeniz Park AVM 11. Şoför Cup Futbol Turnuvası'nda ikinci hafta tamamlandı

Taç Akdeniz Park AVM 11. Şoför Cup Futbol Turnuvası’nın tamamlanan 2. haftasında Kırmızı Grup ve Beyaz Grup’taki takımlar galip gelmek için kıyasıya mücadele etti. 

Taç Akdeniz Park AVM 11. Şoför Cup Futbol Turnuvası'nda ikinci hafta tamamlandı
29 Ocak 2025 - 12:04
Taç Akdeniz Park AVM 11. Şoför Cup Futbol Turnuvası tüm heyecanıyla sürüyor. Konaklı Mahallesi’ndeki Özkan Spor Halı Saha’da oynanan maçlarda ilk haftada takımlar kıyasıya mücadele etti ve 2. hafta tamamlandı. Zorlu maçların olduğu Kırmızı Grup’ta kritik maçlardan biri olan Oba Birlik Taksi ile Konak Taksi arasında oldu ve karşılaşmayı Konak Taksi 3-2 kazandı. Diğer bir maçta ise Otogar Taksi ile Deniz Taksi arasında oynandı ve maç 5-5 berabere bitti. Grubun son maçında ise Güven Taksi, Tosmur Taksi’yi 9-3 lük skorla geçti.



Beyaz Grup’ta ise Avsallar Birlik Taksi, Damlataş Taksi ile karşı karşıya geldi ve 9-4’lük skorla Avsallar Birlik Taksi 3 puanı aldı. Turnuva 30 Ocak Perşembe günü 3. hafta maçları ile devam edecek. 

Taç Akdeniz Park AVM 11. Şoför Cup Futbol Turnuvası’nda 3. hafta programı şu şekilde:

KIRMIZI GRUP
19.00: Konak Taksi x deniz taksi
20.00: Tosmur Taksi x Oba Birlik Taksi
21.00: Otogar Taksi x Güven Taksi

BEYAZ GRUP
19.00: Mahmutlar Birlik Taksi x Damlataş Taksi
20.00: Avsallar Birlik Taksi x Şirin Taksi
-    Erkan Uysal 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum