Sabri Tos 'Kazanırsanız görevden alınırsınız' denilince bakın ne cevap verdi?

AK Parti Alanya İlçe Başkan Adayı Sabri Tos, “Kamuoyunda kongreyi kazanmanız durumunda genel merkez tarafından görevden alınacağınız yönünde bir algı var” sorusuna, “Partinin adaletine güveniyorum. Ona hiç kimse inanmasın. O söz aslında insanı kamçılıyor. Bunları konuşanlar konuştukça bizim reytingimiz yükseliyor” diye cevap verdi. 

Sabri Tos 'Kazanırsanız görevden alınırsınız' denilince bakın ne cevap verdi?
08 Ekim 2024 - 10:14 - Güncelleme: 08 Ekim 2024 - 10:20
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın kongresi 12 Ekim’de düzenlenecek. Kongreye sayılı günler kala İlçe Başkan Adayı Sabri Tos katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Sabri Tos, “Ben bu partinin tabanıyım. Bu partide yapmadığım, görev almadığım okul sorumluluğundan tutun sandık başkanlığına kadar her türlü görevi yaptım. Biz çıktık, elif gibi dimdik devam ediyoruz. Bizim partimizin bir tüzüğü var. Bu parti bu tüzüğe göre yönetiliyor. O tüzükte tek aday çıkılacak diye bir şey yok. Ben genel merkezle istişare ettim. Bana hiçbir büyüğüm aday olamazsın demedi. Özellikle bunu vurguluyorum. Girdiğimiz süreçte kendi tabanımızla görüşmeler yaptık. Neticesinde bugünkü tabloda inandığımız bir dava, şuur, partimizde bu yolda aday olmaya karar verdik. Allah izin verirse divan oluşacak. Listemizi divana sunacağız. Bugün öyle olurdu, böyle olurdu gibi farklı spekülasyonlar oluyor. Partinin kongresi 12 Ekim’de saat 13.00’te başlıyor. Divan başkanı listeleri alacak. Listeleri okutacak, seçime gidilecek. Allah izin verirse bugünkü çalışmalarla kongreyi kazanacağız. Sonraki süreçte Alanya’ya ne yapabiliriz? Alanya’nın sorunları nelerdir? Biz bunların hepsine hakimiz. Şu an güçlü , Alanya’yı tanıyan bir ekibimiz var. Biz hükümet olarak üzerimize düşen her şeyi getireceğiz. Her gittiğimiz yerde çok ciddi teveccüh görüyoruz” dedi.    

“ONA HİÇ KİMSE İNANMASIN”
Kamuoyunda kendisinin kongreyi kazanması durumunda genel merkez tarafından görevden alınacağı yönünde bir algı olduğu sorulan Tos, “Buradan Samsun İl Başkanı Fuat Göktaş’ı örnek veriyorum. En son Demre İlçe Başkanı. Göktaş il başkanı oldu. Ardından milletvekili, genel başkan yardımcısı oldu. Kendisi 2014’te Antalya koordinatörüydü. Göktaş alınmadı. Bizim partimiz adalet ve kalkınma diyor. Ben partinin adaletine güveniyorum. Bizim partimizde adalet var. Adalet ve Kalkınma Partisi’nde böyle bir durum söz konusu olmaz, olamaz. Ona hiç kimse inanmasın. Özellikle üyelerimize ve delegelerimize söylüyorum. Hiç kimse inanmasın, kulak asmasın. Tüzük ortada. Sadece insanlar çalışsınlar. O söz aslında insanı kamçılıyor. Alırlar, ederler. Bunları konuşanlar konuştukça bizim reytingimiz yükseliyor. Ben işime bakıyorum. Benim davama küsme şansım yok” diye konuştu. – Haber Merkezi  
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum