Sabri Tos ilçe başkan adayı olma sebebini açıkladı 

AK Parti İlçe Başkan Adayı Sabri Tos, “Neden aday oldum. Partinin tabanı ile tavanı arasında fark oluştu. O farkı ben kapatırım. Halkın içinde olarak kapatacağız. Küsenlere neden küstüğünü soracağız” dedi.   

Sabri Tos ilçe başkan adayı olma sebebini açıkladı 
10 Ekim 2024 - 10:24
AK Parti İlçe Teşkilatı’nın kongresi 12 Ekim Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek. Kongre öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti İlçe Başkan Adayı Sabri Tos katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Kongreyi kazanması halinde birkaç hafta içinde görevden alınacağı ile ilgili soruya cevap veren Tos, “Kimsenin emeği boşa gitmeyecek. Bu seçim AK Parti’nin Alanya’daki çok önemli bir seçimi. Bu seçim mahalle başkanlarımızın, delegelerimizin, üyelerimizin bu davaya sahip çıkması seçimi. Sabri Tos bu davanın dibi.  Sabri Tos’un davasında hiç sapma olmadı. Elif gibi dimdik. Bayram Arıcı bundan önce Demre İlçe Başkanı. Aynı şekilde ikili aday olarak sandığa girdi.  Sandıktan çıktı ve göreve devam etti. Fuat Göktaş, Samsun İl Başkanı oldu. 2014’te milletvekili oldu. 2014’te Antalya koordinatörüydü. Sevgili delegeler, üyeler karamsarlığa kapılmayın. Bu dava, parti bizim. 32 bin üye Sabri Tos ile beraber rahatlayacak. Biz gelirsek bu parti rahatlayacak. Biz bir şeyler satmaya gelmiyoruz. Müşterilere gidip ben şunu, bunu alacağım, şunu benden almazsanız olmaz diye gelmiyoruz. Ona göre de yönetim belirlemiyoruz. Yönetim tabandan, halkın içinden olacak. Herkes gidip o yöneticiye derdini anlatabilecek. Ben kazanırsam Alanya kazanacak” dedi.

“TABAN İLE TAVAN ARASINDA FARK OLUŞTU”
Neden aday olduğunu açıklayan Tos, “Neden aday oldum. Partinin tabanı ile tavanı arasında fark oluştu. O farkı ben kapatırım. Halkın içinde olarak kapatacağız. Küsenlere neden küstüğünü soracağız. Arkadaşlarımızın suçu varsa özür dileyeceğiz” diye konuştu.  

“SAYGISIZ YÖNETİCİLERİ PARTİDE TUTMAYACAĞIZ”
Delegelere seslenen Tos, “Sizin için önemli gün. 400 delege var. Bugüne kadarki yapılan eksiklikleri biliyorsunuz. Oylarınız kullanmadan kimsenin gitmesini istemiyorum Gelemeyecek olan delegeler bana ulaşsın. 400 delegenin 400’ünün de oy kullanmasını istiyorum. Ulaşılabilir bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Onun için kesinlikle partimize, delegelerimize, üyelerimize saygısı olmayan yöneticileri partimizde tutmayacağız. Bunun sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı. – Haber Merkezi 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum