Real Madrid, Mbappe'yi 5 yıllığına kadrosuna kattı

İspanyol temsilcisi Real Madrid, Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sonra eren Fransız yıldız Kylian Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Real Madrid, Mbappe'yi 5 yıllığına kadrosuna kattı
16 Temmuz 2024 - 17:20
Real Madrid, Mbappe transferinde mutlu sona ulaştı. Başkan Florentino Perez’in de yer aldığı törenle Kylian Mbappe, kendisini 5 yıllığına eflatun-beyazlılara bağlayan sözleşmeye imza attı. Yeni sezonda 9 numaralı formayı giyecek olan Fransız yıldız, müze turunun ardından Santiago Bernabeu’da kendisini görmeye gelen taraftarları selamlayacak. Paris Saint-Germain ile toplamda 308 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 256 gol, 108 asistlik performans sergiledi.

80 BİNİ AŞKIN TARAFTAR KARŞILADI
Fransız yıldızı Santiago Bernabeu'da 80 bini aşkın taraftar karşıladı. Mbappe, Real Madrid formasıyla ilk kez stadyuma çıktı ve kendisini görmeye gelen taraftarları selamladı.

2021'DE PSG'DEN AYRILMADI
Real Madrid, 2021 yılında da Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmak istemiş ve PSG'ye 200 milyon euroluk bir teklifte bulunmuştu. İspanyol devinin teklifini reddeden Paris Saint-Germain, Mbappe'nin sözleşmesini 1 yılı opsiyonlu 3 sezon daha uzatmıştı.
Geçtiğimiz sezonun ardından PSG ile mukavelesini yenilemeyen yıldız futbolcu, Fransız ekibine veda etmişti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum