Mustafa Sünbül'den Alanya Belediyesi'ne zam tepkisi!

Alanya Belediyesi’nin zam kararlarına tepki gösteren MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, “Satan değil, üreten bir anlayışla 10 yıl ülkemize örnek projelere imza atan anlayışı vatandaşlarımız 7 ay içerisinde özler hale geldi” dedi.

Mustafa Sünbül'den Alanya Belediyesi'ne zam tepkisi!
02 Ekim 2024 - 17:30
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediyesi’nin Ekim ayı meclis toplantısında alınan fahiş zam kararlarına ve belediyenin yönetim anlayışına sert eleştirilerde bulundu. Yazılı açıklama yapan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül şu ifadelere yer verdi: “CHP’li belediye yönetimi sosyal belediyecilik anlayışından uzaklaşarak vatandaşın alehinde kararlar aldı. Halk ekmek ve su gibi temel hizmet kalemleri ve belediyenin gelir elde ettiği tüm harçlara getirilen zamların vatandaşı mağdur etti. Ülkemize temizliği ile örnek gösterilen Alanya'mız ne yazık ki son 7 ayda gün ve gün artan bir hijyen sorunu ile karşı karşıya kaldı. Personel eksikliği olduğu söyleniyor ancak liyakate göre değil, siyasi görüş ve husumetlere göre görevlendirmeler yapan birim müdürleri, geçmiş dönemlerin hizmetlerini yok sayması da nankörlükten başka bir şey değil” dedi. 

“BELEDİYENİN GELDİĞİ SON NOKTAYI GÖSTERİYOR”
Sünbül, Alanya Belediyesi Etüt Merkezi'nin öğrenci sayısının düşürülmesine de tepki göstererek, "MHP’nin üretken ve sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmete geçirilen ETÜT merkezinin başarıları ortadayken, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in ‘Sosyalist’ danışmanı kapitalist düzene hızlıca ayak uydurmuş olacak ki 'Seçim öncesi dershanelere söz verdik, öğrenci sayımızı düşüreceğiz' söylemleri, CHP'li belediyenin sosyal belediyecilikte geldiği son noktayı gözler önüne seriyor” diye konuştu. 

“LİYAKAT KRİTERİ OLARAK PARTİ ÜYELİĞİ ESAS ALINIYOR”
Sünbül , ETÜT merkezinde görevli öğretmenlerin işten çıkarıldığını ya da öğretmenlikle alakası olmayan birimlerde görevlendirildiğini belirterek, Alanya Belediyesi’nin kısa sürede yönetim anlayışının sorunlu hale geldiğini söyledi. Sünbül, “İstifaya zorlanan personellerden, yeni alımlarda liyakat kriteri olarak, parti üyeliği, eş, dost ve akraba olmayı esas alan bir anlayışa geçilmiş olmasına da yakından takip etmekteyiz. MHP’nin ‘Üretken’ belediyecilik anlayışı ile Alanya’mıza geçmiş süreçlerde kazandırılan hizmet, mal ve değerlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Satan değil, üreten bir anlayışla 10 yıl ülkemize örnek projelere imza atan anlayışı vatandaşlarımız 7 ay içerisinde özler hale geldi” ifadelerini kullandı. - MHP Alanya İlçe Teşkilatı / Bülten 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum