Meclis Üyesi Bağışlar PROJELERİ İLE MAHMUTLAR'A İLKLERİ YAŞATMAYA Devam Ediyor

Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Mahmutlarspor Başkanı inşaat mühendisi Yılmaz BAĞIŞLAR, gerçeklestirdiği projeler ile ilklere imza atmaya devam ediyor.

Meclis Üyesi Bağışlar PROJELERİ İLE MAHMUTLAR'A İLKLERİ YAŞATMAYA Devam Ediyor
10 Ekim 2022 - 14:48
[15:31, 09.10.2022] Yilmaz Bagislar: Alanya Belediye başkanı Adem Murat Yücel ile hizmet noktasında birlikte olduğunu her ortamda dile getiren Bağışlar, bilindiği üzere, Alanya Belediyesi ile birlikte Mahmutlarspor ' a kazandırdığı spor tesisi ile gündemdeydi.



Mahmutlar ile ilgili bir çok yatırımda Alanya Belediyesi ile birlikte ortak akıl ile hareket eden ve toplumdan beğeni kazanan Bağışlar, bu kez de Mahmutlar mahalle muhtarlığı ile birlikte geliştirdikleri " Mahmutlar Spor İle Sağlıklı Geleceğe Yürüyoruz" projesi ile doğa yürüyüşü severleri bir araya getirdi. Sabahın erken saatlerinde Mahmutlar Muhtarlığı önünde organize olan topluluğu Mahmutlarspor ' a ait otobüs ile yürüyüş parkuruna ulaştıran Bağışlar yine farkındalık yaratan bir projeye imza atarak Mahmutlar halkının spor ile sosyalleşmesine katkı sundu. Mahmutlar halkı tarafından çok beğenilen ve desteklenen proje ile gençlerin spora önem vermesi ve halkın sosyalleşmesi amaç ediniyor.



Projeyi daha da geliştirmek ve büyütmek istediklerini belirten Yılmaz BAĞIŞLAR " Mahmutlar'da ilk kez doğa yürüyüşü (trekking) projesi yapıldı ve çok yoğun ilgi ile karşılastık. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz ' dedi.
[15:31, 09.10.2022] Yilmaz Bagislar: Yürüyüş sonrasında Alanya Belediyesi tarafından yeni yapılan ve önümüzdeki günlerde açılışı planlanan Mahmutlarspor tesislerinde katılımcılara ikramlarda bulunuldu ve doğa yürüyüşcüleri Muhtarlık ofisi önüne geri bırakıldı.








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum