Meclis Üyesi BAĞIŞLAR 'dan ÖZÇELİK'e Açık Destek

Genel seçimlere kısa bir süre kala Milletvekili aday adayları da çalışmalarına devam ederken, Alanya Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Yılmaz BAĞIŞLAR sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Milletvekili Aday adayı Diş Hekimi Murat Özçelik ' e açık destek verdi.

Meclis Üyesi BAĞIŞLAR 'dan ÖZÇELİK'e Açık Destek
03 Nisan 2023 - 13:25
Aynı zamanda Mahmutlarspor Başkanı olan Bağışlar , Alanya ve Gazipaşa bölgesi olarak yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili olarak temsil edilmemesinin bölge yerel siyasetinde önemli anlamda temsiliyet yetersizliğine yol açtığını ve bu açığı kapatacak kişinin yıllardır partiye verdiği emek ve mücadelesi ile Murat Özçelik ' in hakettiğini belirterek açıktan kendisine destek verdi.
Bağışlar' ın paylaşımı vatandaşlar tarafından beğeni topladı.
Bağışlar paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Parti İçi temayül yoklamasında, Antalya milletvekili aday adayları genelinde 5. sırada yer alarak, yıllardır Alanya ve Gazipaşa bölgemizin vekil temsiliyeti anlamında ihtiyacının karşılanması adına büyük bir adım atan, CHP milletvekili aday adayı değerli dostumuz diş hekimi Murat Özçelik' i tebrik ediyorum.
Mahmutlar mahallesinde ' KENDİ ADIMA ' ne düşüyorsa yapmaya hazırım..
Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum "

YORUMLAR

  • 0 Yorum