Fatih Ürkmezer ve Osman Tarık Özçelik'ten oda başkanları ile Alanya zirvesi

Alanya’daki oda başkanları ile bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Özçelik, ilçenin ve esnafın güncel sorunları ve geleceğe dönük planlamaları ile ilgili toplantı gerçekleştirdi. 

Fatih Ürkmezer ve Osman Tarık Özçelik'ten oda başkanları ile Alanya zirvesi
22 Ekim 2024 - 12:15 - Güncelleme: 22 Ekim 2024 - 13:31
Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ilçedeki oda başkanları ile bir araya geldi. Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanımız Sn. Hüseyin Değirmenci’nin ev sahipliği yaptığı toplantıya Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Gök, Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Alirıza Açman,   Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı İlyas Bayır, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Süleyman Hilmi Özdemir, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Alataş ile Alanya Belediye Başkan yardımcıları Nazmi Zavlak, Servet Ünlü, Sadık Dizdaroğlu, Faruk Konukçu katıldılar. Toplantıda esnaf odası başkanları istek ve taleplerini Kaymakam Ürkmezer ile Başkan Özçelik’e iletti. Toplantı ile ilgili açıklama yapan Özçelik, “Alanya için iş birliği çalışmalarımız sürüyor. Kaymakamımız Sayın Fatih Ürkmezer ve başkan yardımcılarımız ile birlikte oda başkanlarımızla bir araya gelerek, istişarelerde bulunduk. Bizleri misafir eden Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Sayın Hüseyin Değirmenci ile katılım gösteren oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Alanya’mızın büyük önem taşıyan ticari hayatı ile ilgili iş birliği halinde çalışmalarımız sürüyor” dedi.

GELECEĞE DÖNÜK PLANLAMALAR GÖRÜŞÜLDÜ
Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci de, “Bugün Kaymakamımız Sayın Fatih Ürkmezer, belediye başkanımız Sayın Osman Tarık Özçelik, ticaret odası başkanımız Sayın Eray Erdem, belediye başkan yardımcılarımız Servet Ünlü, Sadık Dizdaroğlu, Nazmi Zavlak, Faruk Konukçu ve oda başkanı arkadaşlarımızla beraber Alanya'mızın ve esnafımızın güncel sorunları ve geleceğe dönük planlamaları ile ilgili önemli ve değerli bir toplantı gerçekleştirdik. Katılan ve emek veren herkese esnafım adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“BİRLİK OLMAK ŞEHRİMİZİN GELİŞİMİNDE ÇOK ÖNEMLİ”
Alanya için birlik olmanın önemine değinen Kaymakam Ürkmezer, “Alanya'mızın daha da ileriye gitmesi için , kurumlarımız , belediye, STK ve odalarımızla sürekli koordinasyon halindeyiz. Birlik olmak şehrimizin gelişiminde çok önemli. Daveti için Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci'ye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum