Faruk Konukçu öğrencilerle buluştu

Alanya Belediyesi Başkan Danışmanı Faruk Konukçu, yeni eğitim öğretim yılında tam kapasiteyle faaliyete başlayan Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti. Konukçu hem öğrencilerle tanıştı hem de taleplerini dinledi.

Faruk Konukçu öğrencilerle buluştu
20 Eylül 2024 - 15:33
Kırsal bölgede yaşayan ve ulaşım sıkıntısı çeken kız öğrencilerin barınma sorununu çözmek amacıyla yapılan Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu, 120 kişilik kapasitesiyle yeni eğitim-öğretim döneminde de faaliyete geçti. Belediye Başkan Danışmanı Faruk Konukçu, öğrencilerle bir araya gelerek, taleplerini dinledi. Konukçu’ya, Belediye Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Doğan, Belediye İş Yeri Hekimi Doktor Sultan Özgen, Yurt Müdürü Sevda Nesibe Akın ve yurt öğretmenleri eşlik etti. Öğrencilere kendini tanıtan ve ardından tek tek talepleri dinleyen Konukçu, her türlü konuda destek olacaklarını belirterek, sorunları ivedilikle çözüme kavuşturacaklarını söyledi.
KONUKÇU: ÖNCELİĞİMİZ KALİTELİ VE GÜZEL BİR EĞİTİM ALMANIZ
Alanya Belediyesi olarak sosyal konular üzerinde hassasiyetle durduklarını vurgulayan Başkan Danışmanı Faruk Konukçu, "Bu yurdumuz, kırsal bölgede yaşayan ve ulaşım sıkıntısı çeken kız öğrencilerimize yönelik şekilde kullanılıyor. Burada önceliğimiz, gelecekte kendi ayakları üzerinde durabilen, haklarını bilen ve savunan güçlü kadınlar olarak sizleri hayata hazırlamaktır. Başkanımız Osman Tarık Özçelik ile birlikte her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim" dedi. Karşılıklı sohbet içinde devam eden etkinlik, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. – Alanya Belediyesi / Bülten



























 

YORUMLAR

  • 0 Yorum