Eminevim ile Alanyaspor işbirliği resmiyet kazandı

İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında Corendon Alanyaspor Kulübü ile Eminevim arasında forma sırt sponsorluğu anlaşması imzalandı. 

Eminevim ile Alanyaspor işbirliği resmiyet kazandı
Editör: Haber Merkezi
17 Ağustos 2024 - 19:54 - Güncelleme: 19 Ağustos 2024 - 09:29

İmza törenine Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün, Eminevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Büşra Üstün, Eminevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Musab Üstün ve Kulüp Genel Müdürü Serkan Daldal katıldı. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün, yaptıkları yeni iş birliğine dair açıklamalarda bulundu. 

Sponsorluk desteği dolayısıyla Eminevim'e teşekkür eden Başkan Hasan Çavuşoğlu, "Bizim için gerçekten çok önemli bir anlaşma. İnşallah bundan sonraki süreçte bu projeleri geliştireceğiz ve gençlere yönelik birtakım çalışmalar da yapacağız. Corendon Alanyaspor, Türkiye'nin güzide kulüplerinden biridir. Futbolcu üreten ve teknik direktör yetiştiren, herkesin sevdiği bir spor kulübüyüz. Ne mutlu bize. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz" dedi. 

Corendon Alanyaspor'a sponsor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Süheyla Üstün ise "Her iki tarafın için de hayırlı ve uğurlu olsun. Spor camiasının arkasında olmak bizlere övünç veriyor. Sağlam kafa, sağlam vücutla meydana gelir. Her zaman gençlerimizin arkasındayız. Spora destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum