ÇYDD Alanya Şubesi içli köfte günü düzenledi

ÇYDD Alanya Şubesi tarafından öğrencilere burs desteği sağlamak ve derneğe bağlı olan Ucuzluk Pazarı’nı halka tanıtmak amacıyla içli köfte günü düzenlendi. 

ÇYDD Alanya Şubesi içli köfte günü düzenledi
23 Ekim 2024 - 14:38 - Güncelleme: 23 Ekim 2024 - 15:12
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Alanya Şubesi tarafından 11.00-14.00 saatleri arasında derneğin Ucuzluk Pazarı’nda içli köfte günü düzenlendi. ÇYDD Alanya Şubesi tarafından düzenlenen etkiliğe çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğe katılanlardan bazıları Ucuzluk Pazarı’nda bulunan ürünlerden de almayı ihmal etmedi. ÇYDD Alanya Şubesi Başkanı Nilgün Özcan, “ÇYDD çağdaş iktisadi işletmenin işlettiği Ucuzluk Pazarı’nda. Ucuzluk Pazarı herkesin elindeki fazlaları getirip burada çok ucuz fiyata satışa sunduğumuz hem getirenin hem alanın gönlünün rahat ettiği bir yer. Buradan gelen geliri de öğrenci burslarına, yurda harcıyoruz. Bugün burada içli köfte günü düzenledik. Hem gelir getirmek hem de Ucuzluk Pazarı’nı halka tanıtmak için düzenledik. İlgi de güzel. Memnunuz. Katılan herkese teşekkür ederiz. Dükkanımıza herkesi bekliyoruz” dedi. 



“KALİTELİ ÜRÜNLERİMİZ SİZLERİ BEKLİYOR”
Ucuzluk Pazarı Mağaza Sorumlusu Hande Söylemez de, “Ürünlerimiz sıfıra yakın. Arada sıfır ürünlerimiz de bulunuyor. Çok kaliteli son derece kullanışlı çanta, ayakkabı, çocuk kıyafeti, özellikle çok büyük beden erkek kıyafetleri, takım kıyafetler, abiyeler bulunuyor. Genç kızlarımız için mezuniyette giyebilecekleri giyecekler, aklınıza gelebilecek her şey, kot pantolonlarımız, kaliteli ürünlerimiz sizleri bekliyor. Kış mevsiminde 09.00-18.30 saatleri, yaz mevsiminde 09.00-19.30 saatleri arasında açığız. Tüm halkımızı bekliyoruz.  Fiyatlarımız çok uygun. Erkek takım kıyafetlerimiz 700, 800 veya bin TL’ye kadar çıkıyor. Çok kaliteliler. Abiyelerimiz bin, bin 500 TL arası. Çocuk kıyafetlerimiz 200-250 TL, ayakkabılar bedenine ve markasına göre değişmekle beraber 50 TL’ye bile ayakkabımız bulunuyor. 100-150 TL arasında ürünün kalitesi ve kullanılmışlığına bağlı. Gerçekten gezilip görülmeye değer bir mağazamız. Herkesi bekliyoruz” diye konuştu. – Haber Merkezi






  

YORUMLAR

  • 0 Yorum