CHP Kadın Kolları'ndan Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi'ne ziyaret

CHP Alanya Kadın Kolları Başkanı Ümran Aykut ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Aykuıt, parti tarafından gerçekleştirilen engelli çalıştaylarında vatandaşlardan gelen bilgi ve taleplerin parti politikalarını oluşturduğunu belirtti.

CHP Kadın Kolları'ndan Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi'ne ziyaret
02 Ekim 2024 - 14:27
CHP Alanya Kadın Kolları’nın ziyareti sırasında merkez sorumlusu Münir Altıoğlu eşliğinde uzmanlardan, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi'nde yürütülen projeler ve faaliyetler hakkında kapsamlı bilgiler alındı. Aykut ve yönetim kurulu üyeleri, merkezin sunduğu hizmetlerin, engelli bireylerin sosyal yaşama katılımlarını nasıl artırdığına dair gözlemlerde bulundu. 



“ÇÖZÜM İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİZ”

Kadın Kolları Başkanı Ümran Aykut, toplantıya katılan engelli vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, kadın kolları olarak istişare edilen konuların çözülmesi için çaba sarf edeceklerini ayrıca engelli bireylerin topluma entegrasyonunu her platformda destekleyeceklerini ifade etti. CHP politikaları gereği ''sadaka devleti'' yaklaşımını değil, gerçek ''sosyal devlet'' ilkesini benimsediklerini belirten Aykut, özellikle parti tarafından gerçekleştirilen engelli çalıştaylarında vatandaşlardan gelen bilgi ve taleplerin parti politikalarını oluşturduğunu belirtti. Aykut, ayrıca yerelde de engelli bireylerin karşılaştıkları fiziksel ve ekonomik zorlukların farkında olduklarını ve bu zorlukları aşmak için kararlılıkla çözümler üreteceklerini vurguladı.

“FARKLI KESİMLERİN ÖNERİLERİNE AÇIĞIZ”
Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Halime Dim Ceylan da mevcut çalışmaların uzmanlar eşliğinde sürdürüldüğünü ve yeni projeler hakkında katılımcılara bilgi aktardı. Ceylan, merkezi daha da geliştirmek için toplumun farklı kesimlerinden gelecek önerilere açık olduklarını belirtti. Ziyaret sonunda, CHP Kadın Kolları Başkanı Aykut ve yönetim kurulu üyeleri, engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak sosyal projeler geliştirmek için iş birliği yapma kararlılıklarını vurguladı. CHP Alanya İlçe Teşkilatı / Bülten 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum