Çavuşoğlu güven tazeledi

Corendon Alanyaspor'da başkan Hasan Çavuşoğlu, tek liste ile gidilen genel kurulda tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. Yeni yönetimde üye sayısı 48'den 50'ye çıkarıldı.

Çavuşoğlu güven tazeledi
Editör: Haber Merkezi
07 Haziran 2024 - 22:52
Corendon Alanyaspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Kongre Salonu'nda gerçekleştirildi. Protokol, kulüp üyeleri, eski kulüp başkanları, davetliler ve basın mensuplarının katıldığı genel kurul, açılış, yoklama ve divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı. Divan kurulu, Cengiz Aydoğan başkanlığında, Faruk Nafiz Koçak ve Mehmet Ali Dim'den oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından telgraf ve faksların okunmasına geçildi. 

Daha sonra açılış konuşması için kürsüye çıkan Başkan Hasan Çavuşoğlu, genel kurula katılanlara teşekkür ederek, “Birbirinden değerli çok kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber 13 yılı geride bıraktık. Ben ve arkadaşlarım anlımızın akıyla Alanyaspor’u Türkiye’de ve dünyada en iyisi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Her zaman söylüyorum. Dünyanın en zor işi kulüp yönetmek. Takım 3 hafta yenilgi aldığı zaman bakıyorsun, bazı kişiler hemen eleştiriyor. Lafta her sene bu takımı küme düşürüyorlar. 1. Lig’e çıktık asansör takımı dediler. Süper Lig’e çıktık yine aynı eleştirileri yapıyorlar. Süper Lig’deki geçen 8 içerisinde yine Alanyaspor’u küme düşürüyorlar. Alanyaspor bir gün kümeye düşebilir. 4 büyükler hariç Süper Lig’de her takım küme düşme riski var. Bir gün Alanyaspor küme düşerse eğer; bundan ben ve arkadaşlarım sorumlu değil. Bu şehir sorumludur. Bizim bu zamana kadar bu takımı nasıl idare ettiğimizi ve nasıl Süper Lig’de tuttuğumuzu algılayamadılar maalesef. Çalışmalarımızda yanlış ve eksikte olabilir tabii ki her şeyi 4 dörtlük yapamayız. Futbol zaten hataya her zaman açık olan bir oyun” dedi.

Sabit gelir kaynaklarının takımımız için çok önemli olduğunu aktaran Çavuşoğlu, “Yıllık Alanyaspor’un sabit gelir kaynaklarından elde ettiği para 10 milyon TL’yi geçmez. 10 milyon TL ile Süper Ligde ne iş yaparız? Bir tane yerli futbolcu alabiliriz. Burada ben ve arkadaşlarım 13 yıldır elimizi taşın altına koyuyoruz.  Biz bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarla ayakta durduk. Şunu da söyleyebilirim. Süper Lig’de 8 yılı geride bıraktıysak, başarı anlamındaki en büyük paylardan biri de önceki dönem Dışişleri Bakanımız ve Antalya Milletvekilimiz Mevlüt Çavuşoğlu sayesindedir. Bugün geldiğimiz noktada yönetim kurulumuz 50 kişiden oluşuyor. Listeye bakıldığı zaman kimlerin olduğunu ve Alanya’da kimlerin takıma sahip çıktığını görüyoruz. Bugüne kadar bu takımı Süper Lig’de nasıl tuttuğumuzu algılayamadılar. Kongre diyorlar, ben her sene kongre kararı alıyorum. Buyurun gelin, yüreğiniz yetiyorsa yönetim oluşturun devredelim. Benimle 13 yıldır yol yürüyen kadroda, yönetimde olan olmayan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Ardından yönetim kurulunun faaliyet raporu, gelir-gider tablosu, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak ibra edildi. Yönetim kurulu üye sayısının 48’den 50’ye çıkarılması için verilen tüzük değişikliği önergesi oylandı ve kabul edildi. 

Genel kurul, Hasan Çavuşoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesinin divan kuruluna sunulmasıyla devam etti. Listenin okunmasının ardından yapılan açık oylamada Hasan Çavuşoğlu başkanlığındaki 50 kişilik yeni yönetim kurulu listesi oy birliğiyle kabul edildi. 

Genel kurul, Başkan Hasan Çavuşoğlu’nun teşekkür konuşmasının ve ardından yapılan fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Yeni yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle: Hasan Çavuşoğlu, Abdullah Çalış, Ahmet Cebeci, Ahmet Çiğdem, Ahmet Paşaoğlu, Ahmet Saz, Ahmet Tuncer, Ahmet Ali Yüksel, Anıl  Ulaş Övençoğlu, Aycan Fenercioğlu, Bilal Gömeç, Burak Doğan Aydoğan, Cuma Bozkurt, Cuma Kadıoğlu, Enver Vural, Eray Erdem, Erdal Çelik, Fahri Gürses, Fazlı Ciğerli, Hamdi Üçdan, Hasan Sipahioğlu, Hasan Uysal, Hüsamettin Akyüz, Hüseyin Gümrükçüler, İsmet Erdemir, Kamil Köseoğlu, Mehmet Ali Işık, Mehmet Kuş, Mehmet Uslu, Mehmet Ali Yetgin, Metin Fahri Özçelik, Metin Kırbıyık, Mevlüt Görücü, Muhammet Çetin, Muharrem Göçmenoğulları, Murat Topçu, Mutlu Andaç, Mustafa Yürekli, Muzaffer Barcın, Nihat Gözüdok, Nihat Tufan, Ramazan Caner, Sefa Ertuğ, Selami Fazlıoğlu, Serhat Doğan, Serkan Kaya, Seyfettin Yer, Veysi Aladağ, Yakup Şimşek, Yunus Emre Uzel.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum