Böcek, Özçelik'i ziyarette konuştu: Alanya'yı gururla yöneteceğiz

Başkan Özçelik’i makamında ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, “Antalya ve Alanya'yı azimle ve gururla yönetmeye devam edeceğiz” dedi. Özçelik de, “Büyükşehir Belediyemiz ile iş birliği içinde çalışacağız” diye konuştu.

 Böcek, Özçelik'i ziyarette konuştu: Alanya'yı gururla yöneteceğiz
05 Eylül 2024 - 15:45 - Güncelleme: 05 Eylül 2024 - 15:49
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’i ziyaret etti. Alanya’ya gelerek öncesi CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nı, ardından da Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer’I ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek daha sonra Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Böcek’e CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir ile partililer de eşlik etti.



“ALANYA’YA MODERN BİR TESİS KAZANDIRACAĞIZ”
Ziyarette Alanya'da gerçekleştirilen yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Böcek, Alanya'da halkın desteğiyle büyük başarılar elde ettiklerini vurguladı. Alanya'ya 3 milyar 477 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını dile getiren Böcek, “Alanya merkezin arıtma sorununu Alanya Belediyesi ile iş birliği içinde çözeceğiz. Mevcut arıtmanın olduğu yerde yeni arıtma yapacağız. Şimdi projesinin ihalesi için çalışıyoruz. En kısa sürede bu sorunu çözerek ilçemize modern bir tesis kazandıracağız. Antalya ve Alanya'yı azimle ve gururla yönetmeye devam edeceğiz” dedi.



“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Alanya’nın temel sorunlarının çözümünde Büyükşehir Belediyemiz ile iş birliği içinde çalışacağız. İnanıyorum ki birlikte başaracağız” dedi. – Antalya Büyükşehir Belediyesi / Bülten


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum