Bir ömür birlikteliğe "Evet" dediler

MTS’de Operasyon Asistanlığı yapan Görkem Özmen ile Avukat Seda Başak Aydın uzun süredir devam eden birlikteliklerini evlilikle taçlandırdılar.

Bir ömür birlikteliğe "Evet" dediler
05 Eylül 2024 - 10:40 - Güncelleme: 05 Eylül 2024 - 11:27
İş insanı Engin Emin Özmen ile merhume olan Neşe Gül Şentekin’in MTS’de Operasyon Asistanlığı yapan oğulları Görkem Özmen ile emekli polis memuru Hasan Aydın ve cilt bakım uzmanı Mehtap Sarıbaş’ın kızları Avukat Seda Başak Aydın dünyaevine girdi.
Genç çiftin Divaalanya’da kıyılan nikahlarına Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Konukcu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, İzmir Vali Yardımcısı Gökay Özkan, Finlandiya Alanya Fahri Konsolosu Kuddusi Müftüoğlu, gelin ve damadın yakınları, sevenleri ve her iki ailenin akrabaları katıldı.
Alkışlar eşliğinde Divaalanya’ya giriş yapan genç çiftin ilk danslarını etmelerinin ardından nikah merasimine geçildi. Nikahta heyecanlı ve mutlu olduğu gözlenen genç çift “Evet” diyerek bir ömür boyu sürecek birlikteliğe imza attılar.
Nikahta damat Görkem Özmen’in şahitliğini ALTSO Başkanı Eray Erdem ile damadın yakın arkadaşı  Bahadır Çıtır yaparlarken, gelin Avukat Seda Başak Aydın’ın şahitliğini İzmir Vali Yardımcısı Gökay Özkan ile gelinin yakın arkadaşı Selin Ünal yaptılar.


























YORUMLAR

  • 0 Yorum