Başkan Erdem bugün, Antalya Milletvekili Aykut Kaya ile emlak ve inşaat sektörü temsilcilerini bir araya getirdi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, ikametgah sorununun çözüme kavuşması için çalışmaya devam ediyor.

Başkan Erdem bugün, Antalya Milletvekili Aykut Kaya ile emlak ve inşaat sektörü temsilcilerini bir araya getirdi.
27 Haziran 2024 - 16:38
ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, emlak ve inşaat sektörlerinin sorunları görüşülüp, çözüm önerileri değerlendirildi.  
Başkan Erdem, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Alanya’mızda emlak ve inşaat sektörleri başta olmak üzere toplamda 70 sektörü yakından ilgilendiren ikametgah sorununun çözümü için çalışmaya devam ediyoruz. 



Bu kapsamda; Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz, TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, önceki dönem Dışişleri Bakanımız, Antalya Milletvekilimiz Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, İçişleri Bakan Yardımcısı, Eski Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve çok sayıda üst düzey bürokrata ilettiğimiz ikametgah sorunu ve çözüm önerileri konusunda bugün de odamızda Antalya Milletvekilimiz Aykut Kaya ile emlak ve inşaat sektörlerinin temsilcilerinin yer aldığı toplantıda bir araya geldik. 



Toplantımızda, Sayın Vekilimize bu sorunun sadece emlak ve inşaat sektörlerini ilgilendirmediğini,  Alanya’nın tüm kesimlerini olumsuz etkilediğine dikkat çektik. 
Sorunların çözüme kavuşturulması için neler yapılması gerektiğini anlatıp, bu konunun sadece ekonomik anlamda değil,  toplumsal olarak da yansımalarının son derece olumsuz olabileceğini vurguladık. 



Toplantımıza katılan iş insanlarımızın görüşlerini tek tek alan Sayın Vekilimiz, konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine bir kez daha taşıyacağını ifade etti. 
Antalya Milletvekilimiz Sayın Aykut Kaya’ya ve toplantının gerçekleşmesindeki emekleri nedeniyle Cumhuriyet halk Partisi İlçe Başkanımız Sayın Bülent Kandemir’e çok teşekkür ediyorum. Alanya’mız için hayati öneme haiz bu meselenin Gazi Meclisimizin gündeminde tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz.



ALTSO olarak Alanya’mızın tüm dinamikleri ile el ele vererek hiçbir ayrıcalık yaratmadan her kurum,  kuruluş ve siyasi parti temsilcileri görüşmeye,  iş insanlarımızın sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğiz.”




YORUMLAR

  • 0 Yorum