Antrenman Günlüğü (21 Aralık Cumartesi)

Antrenman Günlüğü (21 Aralık Cumartesi)

Antrenman Günlüğü (21 Aralık Cumartesi)
28 Aralık 2019 - 13:47 - Güncelleme: 28 Nisan 2020 - 09:08

Aytemiz Alanyasporumuz Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Yukatel Denizlispor maçının hazırlıklarını bu sabah tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Takımımızın bugünkü antrenmanını Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendrom Futsal Milli Takımı da izledi. Antrenman sonunda yöneticimiz Hüseyin Girenes'in oğlu Selim Girenes ve Alanya Belediye Başkan Yardımcısı da olan Kulüp Başkan Yardımcımız Nazmi Yüksel'in oğlu Selim Yüksel, teknik ekip ve futbolcularımıza tatlı ikramında bulundu.

Aytemiz Alanyasporumuz Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Yukatel Denizlispor maçının hazırlıklarını bu sabah tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktörümüz Erol Bulut gözetiminde yapılan antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. Daha sonra taktik çalışması yapan takımımız, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

 

Takımımızın bugünkü antrenmanını Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendrom Futsal Milli Takımı da izledi. 2'nci Hazırlık kampını Alanya'da gerçekleştiren özel sporcular, aynı zamanda Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı da olan Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ile birlikte antrenmanı izledi. 31 Mart - 7 Nisan 2020 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak Down Sendromlular Olimpiyat  Oyunları'na hazırlanan özel sporcular, daha sonra antrenman sahasına inerek, teknik ekip ve futbolcularımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Antrenmanımızı ziyaret eden yönetim kurulu üyemiz Hüseyin Girenes'in oğlu Selim Girenes ve Alanya Belediye Başkan Yardımcısı da olan Kulüp Başkan Yardımcımız Nazmi Yüksel'in oğlu Selim Yüksel, teknik ekip ve futbolcularımıza tatlı ikramında bulunarak Yukatel Denizlispor maçında başarılar diledi.




2019-12-28 13:47:36

Kaynak

YORUMLAR

  • 0 Yorum