Voleybolun Efeleri Alanya'da buluşuyor

ABONE OL

ON HOTEL'S sponsorluğunda, Alanya Belediyespor'un ev sahipliğinde düzenlenecek olan heyecan dolu turnuvada, Axa Sigorta Efeler Ligi'nin güçlü takımları Alanya'da buluşuyor.

26-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyon, Alanya Belediyespor’un yeni tesisi olan Alanya 100. Yıl Recep Hacıfazlıoğlu Spor Salonu’nda düzenlenecek. Spor Toto, Cizre Belediye Spor ve Bursa Büyükşehir Belediyespor’un katılacağı turnuva, voleybolseverler için şölen olacak. Turnuvaya dair açıklamalarda bulunan Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Faruk Konukçu, “Alanya Belediyespor olarak böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük gurur duyuyoruz. Voleybolun en güçlü ekiplerini Alanya’da ağırlayarak, hem takımımızı en iyi şekilde hazırlıyoruz hem de voleybol kültürünü ilçemizde daha da güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Tüm sporseverleri bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum” dedi.
“ALANYA’DA İLGİNİN ARTMASI İÇİN ÖNEMLİ”
Voleybol şube sorumlumuz Ayşegül Karaca ise, “Bu turnuva, lig öncesi takımların son hazırlıklarını yapacağı çok önemli bir platform. Tüm takımların en iyi performanslarını sergileyeceklerine inanıyorum. Alanya’da voleybola olan ilginin artması için bu gibi organizasyonlar çok kıymetli. Tüm taraftarlarımızı destek vermek üzere salona bekliyoruz” ifadelerini kullandı. – Haber Merkezi