Taraftarlardan Kadıoğlu'na otobüs teşekkürü

ABONE OL

Corendon Alanyaspor'un taraftar grubu liderleri, Adana Demirspor deplasmanı için kendilerine 7 otobüs tahsis eden Corendon Alanyaspor Başkan Yardımcısı Cuma Kadıoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Corendon Alanyaspor’un taraftar grubu liderleri, Adana Demirspor deplasmanı için kendilerine 7 otobüs tahsis eden Corendon Alanyaspor Başkan Yardımcısı Cuma Kadıoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Corendon Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu ve taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Işık ile taraftar gruplarını temsilen Kale Arkası grubundan Muhittin Düşünceli, Semt-i 1948 grubundan Şahin Öztaş, Yörükler grubundan Özgür Çalık ve Tersane grubundan Samet Karabaşlı yer aldı.

Taraftar grubu temsilcileri, Adana deplasmanında kendilerine otobüs desteği veren Kadıoğlu’na teşekkür ederek Corendon Alanyaspor’un imzalı formasını hediye etti.

Alanyaspor ile taraftarlarının bir bütün olduğunu belirten Cuma Kadıoğlu, “Taraftarların deplasmanda tribündeki yerini alması demek, Alanya’yı en güzel şekilde temsil ediyor olmaları demek. Alanyaspor’u destekledikleri gibi Alanya şehrini temsil ediyorlar ve bu arada seslerini en iyi şekilde duyuruyorlar. Bu sebeple deplasmana giden taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.