Surların üzerine çıkan vatandaş, polisi alarma geçirdi

ABONE OL

Antalya'nın turistik merkezi Kaleiçi'nde surların üzerine çıkıp "15-16 yaşındaki çocukları silahlandırdılar" diye bağıran şahıs, polisi alarma geçirdi. Ekiplerin yardımıyla surdan aşağı indirilen şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Muratpaşa sınırlarında yer alan tarihi Kaleiçi'nde gerçekleşti. Kaleiçi surlarından birinin üzerine tırmanarak çıkan R.Ş., 1 saat boyunca yaklaşık 20 metre yükseklikteki surun üzerinden “15-16 yaşındaki çocukları silahlandırdılar” diye bağırarak elindeki kağıtları ve fotoğrafı surdan aşağı attı. Polis çevrede güvenlik önlemleri alırken kısa sürede olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri geldi. İtfaiyenin yardımını istemeyen vatandaş, polis ekiplerinin de desteğiyle kendi imkanıyla surun üzerinden indi. Ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan R.Ş., aracın içinde Kuzeyyaka Mahallesi'nde yaşadığını ve çocuğuna silah verildiğini öne sürdü.



“ÇOCUKLARIYLA İLGİLİ BİR KONUDAN BAHSEDİYORDU”
O anlar ise çevredeki esnaf ve yabancı turistlerce cep telefonlarıyla kaydedildi. Olay yerinde bulunan Hüseyin Aydın, “Biz buraya geldiğimizde yukarı çıkmıştı, bağırıyordu. Çocuklarıyla ilgili bir konudan bahsediyordu. Bir saat kadar yukarıda kaldı, sonra itfaiye ve ambulans ekipleri geldi. Kendiliğinden indi” diye konuştu. – İHA 


 

muratpaşa surlara çıkan adam kaleiçi surlara çıkan adam