Mehmet Şarani Tavlı: Halka hizmetkar olmaya devam edeceğiz

ABONE OL

12 Ekim'deki sayılı günler kala konuşan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, 'Halkımızı dinleyerek en acil ihtiyaçlarımızı, taleplerimizi karşılamak için canla başla çalışacağız. Halkımıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz' dedi. 

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı kahvaltı organizasyonunda ilçedeki basın mensupları ile bir araya geldi. Dimçayı bölgesindeki bir işletmede düzenlenen kahvaltı programının ardından açıklamalarda bulunan Tavlı, 13 aylık görev süresini geride bıraktıklarını söyledi. Tavlı, “Göreve geldikten sonra hiç durmadık. Her partinin aday çıkarıp seçim kazanmak hayali vardır.2002’den beri iktidar olan AK Parti, Alanya’da maalesef hiçbir yerel seçimi kazanamamıştı. Teşkilatımız da aday çıkarıp yerel seçimi kazanmak istiyordu. Bununla ilgili 3 defa Ankara’ya gittik. Genel başkanlarımızla, bakanlarımızla istişareler yaptık. Teşkilatımızın aday çıkarmak istediğini ifade ettik. Cumhurbaşkanı’mızın ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kararları ile Cumhur İttifakı ortağımız MHP’nin adayı çıktıktan sonra da canla başla bütün teşkilatlarımızla 31 Mart’a kadara Cumhur İttifakı’nın adayı için seçimde mücadelemizi ettik. Seçimden sonra durmadık. Ülkemizde tasarruf tedbirleri kararı alınmasına rağmen Alanya’da şimdiye kadar devam eden hiçbir devlet yatırımı durmadı. Planlandığı gibi yatırımlarımız devam ediyor. Bunlardan örnek verirsek, Payallar Devlet Hastanesi. 15-16 yıldır kanayan yaramız haline gelen Yeniköy Barajı sayın bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun destekleriyle hayata geçirildi. Bizim derdimiz var. Vatandaşlarımızın derdiyle dertliyiz. Bunları kendimize dert ediniyoruz ve çözmek için canla başla çalışıyoruz. Bunun yanında Demirtaş Kavşağı’nda yaşanan kazaları biliyorsunuz. Projesini onaylattık, inşallah katlı kavşak yapacağız. Tarımla ilgili Yeniköy Barajı dedik. Bununla durmayacağız. Doğu bölgesine Dim Barajı’ndan giden suluma suyumuz var. Bunun yetersiz olduğunun farkındayız. Bununla ilgili daha önce etüt çalışmaları da tamamlanan Sapadere ve bölgemizde sulama ile ilgili Kargıcak Barajı’nı da inşallah planlamaya aldırıp bunun da hayata geçmesi için çalışacağız. Önümüzdeki yılın ortasına, 6’ncı, 7’nci ayına kadar da Alanya Çevreyolu’nu Mahmutlar Yayla Yolu’na bağlayacağız” dedi.  




“12 EKİM’DEN SONRA KUCAKLAŞARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Genel merkezin takdiri ile kendisinin AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı’na tekrar aday olarak gösterildiğini söyleyen Tavlı, “Bundan dolayı da bize güvenen parti büyüklerime teşekkür ediyorum. Bu sorumluluğun bilincinin farkındayız. Bize güvenen parti büyüklerini mahcup etmemek için Alanya’mızın bundan sonraki süreçte de sizlerle beraber, sizin fikirlerinizi alarak, halkımızı dinleyerek en acil ihtiyaçlarımızı, taleplerimizi karşılamak için canla başla çalışacağız. Bir aday da daha önce partimize yıllardır emek veren Sabri Tos da aday olarak çıktı. Onlar da onun yanındakiler de bizim dava arkadaşımız. İnşallah 12 Ekim’den sonra kongrede seçim bittikten sonra onlarla da sarılarak, kucaklaşarak AK Parti’nin şimdiye kadar olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde yoluna, hizmetine devam edecek. Halkımıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.    

“SABRİ TOS’U ENGELLEMEYİZ”
Sabri Tos’un aday olmasına genel merkezin engeli olup olmadığı sorulan Tavlı, “Engel demeyelim ama AK Parti bugüne kadar tek adayla kongrelerine gider. Parti büyükleri, Alanya ilçe teşkilatı şahsımı tekrar aday gösterdiler. Bundan dolayı biz çok mutluyuz ama tabi ki demokrasiye inanıyoruz. Sabri Tos da partimizin emektarı. Çok hizmetleri var. Kendisi de aday olarak çıktı. Biz bunu engellemeyiz. Demokratik şekilde kongremizi yaparız. Sabri başkanımla da kucaklaşırız. Yolumuza birlik beraberlik içinde devam ederiz” ifadelerini kullandı. – Haber Merkezi 


 

ak parti alanya i̇lçe başkanı mehmet şarani tavlı ak parti alanya kongre ak parti alanya ilçe teşkilatı kongre sabri tos mehmet şarani tavlı