Fatih Ürkmezer'den Mevlid Kandili mesajı

ABONE OL

Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayımlayan Kaymakam Ürkmezer, 'Kalplerimizi aydınlatan bu mübarek geceyi kardeşlik bağlarımızı pekiştirerek sevgi bağlarıyla birlik beraberlik günü olarak görmeliyiz' dedi.

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayımladı. Kaymakam Ürkmezer mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyaya teşrif ettiği mübarek Mevlid Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel gece, İslam dünyasında sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştiği, duaların semaya yükseldiği, kalplerin manevi bir huzurla dolduğu müstesna bir zamandır. Mevlid Kandili, Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.) hayatını, ahlakını ve mesajlarını yeniden hatırlamak için önemli bir fırsat sunar. Kalplerimizi aydınlatan bu mübarek geceyi kardeşlik bağlarımızı pekiştirerek sevgi bağlarıyla birlik beraberlik günü olarak görmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Peygamber Efendimiz'in dünyamızı şereflendirdiği bu güzel günde tüm hemşehlerimizin Mevlid Kandilini kutluyor sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.” – Alanya Kaymakamlığı / Bülten

 

alanya kaymakamı fatih ürkmezer mevlid kandili mevlid kandili mesajı