Alanyum AVM'deki Yemen Kahvesi uygun fiyatlarıyla gençlerden yoğun ilgi görüyor

ABONE OL

Alanyum AVM içerisinde hizmet veren Yemen Kahvesi sunduğu farklı çeşitler ve uygun fiyatları ile genç vatandaşlar ve turistlerden yoğun ilgi görüyor.

Alanyum Alışveriş Merkezi’nde (AVM) bulunan Yemen Kahvesi İşletmecisi Kemal Öğütçü, “Yemen Kahvesi ailesi olarak bütün misafirlerimizi ağırlamak, onları memnuniyetle karşılamak isteriz. Herkesi Yemen Kahvesi’ne bekliyoruz. Diğer işletmelere göre fiyatlarımız bayağı ekonomik. Türk kahvelerimiz, lattelerimiz, soğun içeceklerimiz ve kahvaltı çeşitlerimiz diğer işletmelere göre uygun. Tüm aileleri bekliyoruz. İyi karşılama başta olmak üzere tüm müşterilerimiz bizden memnuniyetle hizmet alabilir” dedi. 



“YEMEN KAHVESİ’Nİ HERKESE TAVSİYE EDERİM”
2022 yılından bu yana Yemen Kahvesi’nde hizmet verdiğini söyleyen Öğütçü, “Ben aslında turizmciyim aama kahve sektöründe girdim. Sektör çok güzel, özellikle Yemen Kahvesi. Yemen Kahvesi’ni herkese tavsiye ederim” diye konuştu. 



“TÜM ÜRÜNLERİMİZ YEMEN’DEN GELİYOR”
Dışarıdan ürün almadıklarını açıklayan Öğütçü, “Franchise olduğu için ürünlerimizin hepsini Antalya bölgesinden alıyoruz. Tüm ürünlerimiz Yemen bölgesinden geliyor. Başka bir marka kullanmıyoruz. Ürünlerimizin hepsinin üzerinde Yemen’in amblemi mevcut” ifadelerini kullandı. 



“YEMEN KAHVESİ'NE GELEN MEMNUN AYRILIYOR”
Fiyatlarının uygun olduğuynu vurgulayan Öğütçü, “Bizde Türk kahvesi 70 TL. Kahve fiyatlarımız 70 TL’den başlıyor. 130 TL’ye kadar yükseliyor. Soğuk içeceklerimiz de buna dahil. Çay 30 TL. Yemen Kahvesi’ne gelen gerçekten buradan memnun olarak ayrılıyor. Bütün vatandaşları Alanyum içerisindeki Yemen Kahvesi’ne bekleriz. Müşterilerimiz fiyatları uygun görüyor. Bizim devamlı müşterilerimiz var” diye konuştu.