Alanyaspor ile Anatolia Hospital anlaşma yeniledi

ABONE OL

Corendon Alanyaspor Kulübü, sağlık sponsoru Anatolia Hospital Alanya ile yeni bir sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Corendon Alanyaspor Kulübü, sağlık sponsoru Anatolia Hospital Alanya ile yeni bir sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde bugün düzenlenen imza töreninde konuşan başkanı Hasan Çavuşoğlu, önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attıklarını belirterek, “Anatolia Hospital Alanya’ya, Alanyaspor’umuza 14 yıldır verdiği sponsorluk desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Anatolia Hospital ailesi, futbolcularımızın ve kulübümüzün mensuplarının sağlığı için gece gündüz hiçbir zaman yardımlarını esirgemedi. Başkanlıkta 14’üncü yılım ve 14 yıldır kulübümüzün ve sporcularımızın sağlığı için her zaman en iyi şekilde yanımızda oldular. Bu sponsorluk kulüp olarak bizim en önemli iş birlikteliklerimiz arasında yer alıyor. Bir kez daha kulüp yönetimi ve camiamız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Anatolia Hospital Alanya Hastane Direktörü Ali Uzuner ise, “Başkanımızın da ifade ettiği gibi uzun yıllardır birlikte yürüyoruz. Alanyaspor Kulübü, yönetim kurulumuzun da her zaman ‘şartsız, koşulsuz güzide şehrimizin kulübünün yanında olmalıyız’ dediği bir kulüptür. Biz de yıllardır elimizden geldiğince hem kulüp çalışanlarının, hem de sporcularının sağlığı için var olduğumuz sürece hizmet vermeye devam edeceğiz. İnşallah uzun yıllar beraber olmayı çok istiyoruz. Biz de sayın başkanımıza her zaman bizimle iletişimde olduğu ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Anatolia Hospital Marka ve İletişim Direktörü Ömer Veysel Oto da şunları söyledi: “Anatolia Hospital ailesi olarak bizler de başkanımızın güzel sözlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Antalya bölgesinde 7 hastaneden oluşan bir sağlık kuruluşuyuz. Alanya da en değerli hastanelerimizden bir tanesidir. 14 yıl süren sağlık sponsorluğuna devam etmemiz bizi gerçekten gururlandırdı. Alanyaspor’umuza başarılar ve şampiyonluklar diliyorum.”