Alanya Kadınları Yardımlaşma Derneği 35. yıl dönümünü kutladı

ABONE OL

Alanya Kadınları Yardımlaşma Derneği, 35. kuruluş yıl dönümünde düzenlediği etkinlikle maddi imkanları kısıtlı kadınlara destek projelerini bir kez daha vurguladı.

Alanya Kadınları Yardımlaşma Derneği’nin 35. kuruluş yıl dönümü etkinliği geniş katılımla gerçekleşti. Etkinliğe Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural, Alanya Belediye Meclis Üyesi Asrın Ateşoğlu, Alanya Kadınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurcan Okan ve dernek üyeleri katıldı. 


“KADINLARIMIZIN YANLARINDA OLUYORLAR”
Alanya Kadınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurcan Okan ve dernek üyelerine davetleri için teşekkür eden Kaymakam Ürkmezer, ‘’Derneğimiz maddi ve manevi anlamda çeşitli çalışmalarla kadınlarımızın yanlarında oluyor. Bu tür etkinlikler sosyal anlamda büyük farkındalık yaratıyor ve bizleri de çok mutlu ediyor. Dernek Başkanı Nurcan Okan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ dedi.


“BÜYÜK MEMNUNİYET DUYDUK”

Derneğin kuruluş amacını ve bugüne kadar yaptığı çalışmaların önemini vurgulayan Erdem de “Alanya Kadınları Yardımlaşma Derneği'nin 35. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği etkinliğe Meclis Başkanımız Mehmet Kural ile birlikte katıldık. Maddi imkanları kısıtlı kadınlarımıza, üniversite öğrencilerimize, evlenme çağındaki genç kızlarımıza ve sosyal güvencesi olmayan ailelerimize destek vermek amacıyla 1989 yılında kurulan derneğimizin 35. yıl dönümü etkinliğine katılmaktan büyük memnuniyet duyduk. Dernek Başkanımız Nurcan Okan ve kıymetli kadınlarımızı bu anlamlı etkinlikten dolayı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını temenni ederim” diye konuştu. Etkinlik katılımcıların hatıra fotoğrafları çektirmesi ile sona erdi. - Haber Merkezi 
 

alanya kadınları yardımlaşma derneği nurcan okan alanya kadınları yardımlaşma derneği kuruluş yıl dönümü fatih ürkmezer miray ürkmezer altso eray erdem mehmet kural murat levent koçak asrın ateşoğlu