Alanya ATABEM'de dersler başladı

ABONE OL

Alanya ATABEM, 2 bin 764 LGS ve 413 YKS öğrencisiyle yeni eğitim dönemine başladı. ATABEM Eğitim Koordinatörü Can Baysal, 'Amacımız öğrencilerimize sınav süreçlerinde destek olmak' dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Alanya Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM), yeni eğitim-öğretim dönemine başladı. 4. yılına giren merkez, bu sene de Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kurslarıyla öğrencilerin eğitim yolculuğuna eşlik ediyor. Alanya ATABEM, LGS Sınavı’na hazırlık amacıyla açtığı kurslarda bu yıl 2 bin 764 öğrenciyi ağırlıyor. Akademik ve sosyo-kültürel derslerin yer aldığı merkezde, öğrencilerin sınava hazırlanırken aynı zamanda farklı alanlarda da gelişmeleri hedefleniyor. Bu yıl ATABEM’de YKS kursları da açılırken üniversite hazırlığı yapan 413 öğrenci, YKS kurslarına kayıt yaptırarak ATABEM’in sunduğu bu yeni imkandan yararlanmaya başladı. Alanya ATABEM’deki eğitimler ise bugün itibariyle başladı. ATABEM öğrencilere sınav hazırlıklarının yanı sıra farklı ders ve etkinliklerle de destek olmayı sürdürüyor.


Can Baysal

“AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK OLMAK"

Alanya ATABEM’in çalışmalarını değerlendiren Eğitim Koordinatörü Can Baysal, kurumun LGS ve YKS hazırlık süreçlerinde öğrencilere destek olmaya devam edeceğini belirtti. Baysal, "Amacımız öğrencilerimizin sınav süreçlerinde yanlarında olmak ve onlara gerekli desteği sağlamak. LGS kurslarımızla bu yıl yine geniş bir öğrenci kitlesine ulaşıyoruz. Ayrıca bu sene ilk defa açtığımız YKS kurslarıyla da öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık sürecine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Eğitim herkes için bir hak ve biz de bu hakka ulaşmada öğrencilere rehberlik etmeye devam edeceğiz” dedi. - Haber Merkezi

alanya atabem atabem alanya can baysal alanya atabem ders alanya atabem lgs alanya atabem yks