'6. Alanya Kitap Fuarı'nda Burcu Haboğlu Baba, 'Annem Bir Sihirbaz'ı imzaladı

ABONE OL

'6. Alanya Kitap Fuarı'nda stant açan Yazar, Eğitim Girişimcisi ve Matematikçi Burcu Haboğlu Baba, 'Annem Bir Sihirbaz' adlı kitabını kitapseverler için imzaladı. Baba'nın standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen ve dün açılışı yapılan Alanya Kitap Fuarı ilgi görmeye devam ediyor. 100. Yıl Parkı ve Alanya Kültür Merkezi’ndeki fuar alanı her yaştan ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor. Fuarda Alanya’nın yakından tanıdığı Burcu Haboğlu Baba da kaleme almış olduğu ‘Annem Bir Sihirbaz’ adlı kitabını kitapseverler için imzaladı. Baba’nın standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Fuar ve kitabı ile ilgili açıklama yapan Baba, “Ben ilk kitabımla buradayım. Doğan Yayıncılık’tan çıkan ‘Annem Bir Sihirbaz’ bir matematik öyküsü kitabım. İlkokul çocuklarının çok ilgi gösterdiği, okulların da listelerinde bulunduğu, okutmak istediği bir kitap. Alanya’dan da böyle güzel bir davet gelince, tabi ki burası bizim memleketimiz. Burada olmak benim için de çok keyifli. Umarım birçok okulun katıldığı güzel bir kitap fuarı olur” dedi. 



“KİTAP ÇOCUKLARA MATEMATİĞİ SEVDİRMEK ÜZERİNE” 
Kitabı hakkında bilgiler veren Baba, “Kitap aslında çocuklara matematiği sevdirmek üzerine. Matematiğin hayatımızın her yerinde olduğunu, günlük hayatta fark etmeden matematiği ne kadar kullandığımızı gösteren, aslında çocukların kafasında sanki matematiğin çok zor anlaşılan bir şeymiş, bir dersmiş gibi algılanırken aslında ne kadar çok matematiği kullandıklarını ve bunu kolaylıkla yaptıklarını anlatıyor” diye konuştu. – Haber Merkezi     

  


 

alanya belediyesi annem bir sihirbaz 6. alanya kitap fuarı burcu haboğlu baba