2024 Rusya güzeli Çuvaşistan Cumhuriyeti'nden Valentina Alekseyeva oldu

ABONE OL

Rusya'ya bağlı Çuvaşistan Cumhuriyeti'nden 18 yaşındaki Valentina Alekseeva, Miss Russia 2024 güzellik yarışmasının kazananı oldu. Alekseyeva, Kasım ayında Meksika'da düzenlenecek 73. Kainat Güzeli (Miss Universe) Yarışması'nda Rusya'yı temsil edecek. Genç yarışmacı, bir taç ve 1 milyon ruble ödül kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

Barvikha Luxury Village konser salonunda gerçekleştirilen finalde, Valentina Alekseeva birinciliği elde ederken, Togliatti'den Irina Mironova ikinci, St. Petersburg’dan Ulyana Evdokimova ise üçüncü oldu.
Yarışmanın jürisi, Miss Russia 2001 ve Miss Universe 2002 Oksana Fedorova, ünlü tasarımcı Igor Chapurin, besteci Vladimir Matetsky ve DJ Smash gibi isimlerden oluştu.
Yeni Rusya Güzeli Valentina Alekseyeva, şu anda Pirogov Rus Tıp Üniversitesi'nde tıp eğitimi alıyor ve doktor olmayı hayal ediyor. Bale tutkunu olan Alekseeva, aynı zamanda çevre dostu projelere aktif olarak katılıyor. Güzellik yarışmasının ardından yaptığı açıklamada, insanlara yardım etmenin en büyük arzusu olduğunu belirtti.
Yarışmanın ödül töreni, VKontakte sayfasında canlı yayınlanırken, büyük ilgi gördü. Miss Russia 2023 ünvanına sahip Margarita Golubeva, taç devrini gerçekleştirerek Alekseyeva'nın başarısını ilan etti.
18 yaşındaki Alekseeva, Kasım ayında Meksika’da gerçekleşecek Miss Universe yarışmasında Rusya’yı temsil edecek.



MİSS RUSSİA 2024 BİRİNCİSİ VALENTİNA ALEKSEEVA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?Barvikha Luxury Village alanında düzenlenmiş olan Miss Rusia 2024 kazananı olan Alekseeva, jürilerin yoğun ilgisiyle birinci oldu. 73. Kainat Güzeli Yarışması’nda Rusya'yı temsil edecek olan isim 18 yaşında ve Pirogov Rus Tıp Üniversitesi'nde eğitim alıyor.