Alanyaspor'un yeni sezon ürünleri satışta

Corendon Alanyaspor'un 2024-2025 sezonu ürün tedarik firması Puma’nın yeni ürünleri Alanyaspor Store mağazalarındaki yerini aldı.

Alanyaspor'un yeni sezon ürünleri satışta
Editör: Haber Merkezi
14 Haziran 2024 - 22:04 - Güncelleme: 15 Haziran 2024 - 09:45
Corendon Alanyaspor Kulübü Mağazalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Veysi Aladağ, Alanyaspor Store Merkez Mağazasında yaptığı basın açıklamasında, Puma’nın hazırladığı yeni sezon ürün koleksiyonunun satışa sunulduğunu söyledi.

Daha önce Uhlsports firması ile 7 sezon çalıştıklarını ve bu sezon itibariyle Puma markasına geçtiklerini belirten Aladağ, “7 yıl sonra büyük bir adım attık. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu önderliğinde yürüttüğümüz görüşmeler sonucunda Puma firmasında karar kıldık. Birçok büyük kulübe sponsor olan Puma firması artık Alanyaspor’umuza da sponsor oldu. Puma tarafından kulübümüz için çok güzel bir koleksiyon hazırlandı. Öncelikle Alanyaspor’umuza hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Tüm halkımız koleksiyonumuzu görmek için mağazalarımıza bekliyoruz.” dedi.  

Yeni sezon formalarının da güzel bir lansmanla tanıtılarak gelecek ay mağazalarda yerini alacağını ifade eden Aladağ, “Özel tasarım formalar yapıldı. İnşallah halkımız beğenecektir. Ayrıca Kurban Bayramı öncesi mağazalarımızda indirim kampanyası da başlattık. Günlük giyimde 3 ürün satın alan müşterilerimize yüzde 20 oranında indirim planladık. Mutlaka görülmesi gereken bir koleksiyon olduğunu düşünüyoruz. İnşallah halkımız da beğenecektir.” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum