Alanyaspor öğrencilerle buluştu

Corendon Alanyasporlu futbolcular, Alanyasporum Okulumda’ projesi kapsamında Barbaros Azakoğlu Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.

Alanyaspor öğrencilerle buluştu
Editör: Haber Merkezi
16 Nisan 2025 - 16:54

 

Alanyasporum Okulumda’ projesi kapsamında Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Asbaşkan Enver Vural, Başkan Yardımcısı Fahri Gürses, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Işık ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ile futbolcular Fatih Aksoy, Gaius Makouta, Yusuf Özdemir, Ui-jo Hwang ve Enes Keskin Barbaros Azakoğlu Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.

 

Öğrenciler futbolcuları coşkuyla karşılayarak yoğun ilgi gösterdi. Okul Müdürü Murat Ergin Gözütok’un açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, proje yürütücüsü Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz'ın projenin içeriği hakkında yaptığı konuşmayla devam etti.

 

Daha sonra kürsüye çıkan Başkan Hasan Çavuşoğlu öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bugün burada gördüğüm bu manzarada, Alanyaspor ürünleriyle karşımızda olmanızı çok önemsiyorum. Öncelikle size bu imkanı sağlayan çok kıymetli annelerinize ve babalarınıza teşekkür ediyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum. Büyüklerin yapamadığını sizler yapıyorsunuz. Bir forma dahi Alanyaspor ürünü almayan kişiler kendilerinde söz hakkı var sanarak eleştirirler. İşte o söz sahibi de hak sahibi de sizlersiniz.” dedi.

 

Corendon Alanyaspor'umuzun Trendyol Süper Lig'in 32’nci haftasında Reeder Samsunspor ile karşılaşacağı maç için proje kapsamında tüm Barbaros Azakoğlu Ortaokulu öğrencilerini davet eden Başkan Çavuşoğlu, “Passolig kartlarınızı çıkarın, hepinizi maça bekliyorum. Siz küçük yaşlarda Alanyaspor’umuza gönül verdiyseniz, onların ürünüyle karşımıza çıktıysanız biz de sizi stadyumda misafir etmekten onur duyacağız. Hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Barbaros Azakoğlu Ortaokulu Müdürü Murat Ergin Gözütok’a formamızı hediye etti. Müdür Gözütok ve öğrenciler ise Başkan Hasan Çavuşoğlu ve futbolculara çiçek taktim etti.

 

Daha sonra futbolcular, öğrencilerin forma, atkı ve diğer ürünlerini imzaladılar. Etkinlik fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum