Alanya'ya şehit ateşi düştü

Alanya Aliefendi Mahallesi’nden olan ve Pençe-Kilit Operasyonu’nda yaralanarak Ankara’da tedavi altına alınan Uzman Çavuş Alpay Aras’tan acı haber geldi.

Alanya'ya şehit ateşi düştü
22 Haziran 2023 - 16:15 - Güncelleme: 22 Haziran 2023 - 16:33

Alanya Aliefendi Mahallesi'nden Uzman Çavuş Alpay Aras Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında girdiği bir çatışma sonucu yaralanarak, Ankara'da tedavi altına alınmıştı.
Bugün Hakkari'nin Dağlıca bölgesinin kuzeyindeki çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Alpay Aras'tan acı haber geldi. Aras'ın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

CENAZESİ ALANYA'YA GETİRİLECEK
Alanyalı Uzman Çavuş Alpay Aras'ın şehit olduğu haberini almasının ardından Ankara'ya giden Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, acılı aile ile bir araya gelerek baş sağlığı dileklerini iletti. Kaymakam Ürkmezer, Alpay Aras'ın cenazesinin ve ailenin bugün saat 15.00'te Ankara'dan hareket edecek askeri uçakla Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na getirileceğini açıkladı. Aras'ın naaşı yarın saat 11.00'de Demirtaş bölgesi Aliefendi Mahallesi'nde düzenlenecek cenaze törenin ardından Aliefendi Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.



 


YORUMLAR

  • 0 Yorum