Alanya'nın gerçek dönercisi ''Seyyah Döner'' Alanyum AVM'de

Alanya’ya odun ateşinde yaprak döner konseptini ilk getiren marka olan Seyyah Döner Lokantası misafirlerine sunduğu gerçek et döner ve uygun fiyatlı diğer ikramlarıyla ilgi görmeye devam ediyor.

24 Eylül 2024 - 12:07 - Güncelleme: 24 Eylül 2024 - 17:06
Seyyah Döner Lokantası İşletmecisi Mahmut Furkan Dalgıç, “Seyyah Döner olarak 2020 yılında Alanyum Alışveriş Merkezi’nin (AVM) üst katında hizmet vermeye başladık.
Seyyah Döner bir Alanya markası. İsim hakkı ve konsepti bize ait. Ayrıca bütün üretim kısmı bize ait. Alanya’da odun ateşinde yaprak döner konseptini ilk buraya marka olarak biz getirdik. Değerli misafirlerimiz de sağ olsunlar bu zamana kadar hep yanımıza oldu. Bugün Seyyah Döner 2 şube ve 1 imalathane ile serüvenine devam ediyor. Emin adımlarla büyümeyi ve yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz” dedi.



“DÖNERİMİZDE KESİNLİKLE KIYMA BULUNMUYOR”
Odun ateşiyle yaprak döner yaptıklarını söyleyen Dalgıç, “Dönerin imalat kısmını kendimiz yapıyoruz. Eti Balıkesir bölgesinden getiriyoruz. Burada işleyip 3 gün marinasyon haline getiriyoruz. Ardından taze şekilde takıyoruz. Yanında mercimek çorbası, 2 çeşit tatlımız ve mevsime göre ayva tatlımızı servis ediyoruz. Özellikle dananın iyi kısmını, kuzunun da but kısmını kullanarak döneri harmanlayıp güzel şekilde servis ediyoruz. Dönerimizde kesinlikle kıyma bulunmuyor. Tamamıyla gerçek et döner. Bunun yanında çok güzel ayranımız var. Kestel-Yaylalı bölgesinden yaptırdığımız yoğurtla ayran servis ediyoruz. Elimizden geldiği kadar temizliğe, hijyene, güler yüze çok dikkat ediyoruz” diye konuştu. 



“FİYATLARIMIZI MİSAFİRLERİMİZE YANSITMAMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Seyyah Döner Lokantası’nda fiyatları hep makul tutmaya çalıştıklarını vurgulayan Dalgıç, “Çünkü yanında ikramlarımız oluyor. Ülkemizde son yaşanan enflasyonist ortamdan dolayı et piyasası çok sıkıntılı. Fiyatlar çok yükseliyor ama elimizden geldiği kadar biz bunu değerli misafirlerimize yansıtmamaya çalışıyoruz.  Son 3 aydır fiyat değişikliğinde bulunmadık.  Bunun için önlemler aldık. Zamlara yakalanmayıp bunu misafirlere yansıtmamak için toplu şekilde alımlar yapıyoruz. Bu zamana kadar gelip bizi destekleyen, bizi eşine, dostuna, çevresine tavsiye eden müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizim için en önemli şey buraya gelip lezzetimizi tadıp bunu eşine, dostuna, arkadaşlarına tavsiye eden misafirlerimiz. Misafirlerimizi bekliyoruz. Herhangi bir problem gördükleri zaman bizzat biz işletme sahipleri ile iletişime geçmelerini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.









 

YORUMLAR

  • 0 Yorum