Alanya Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Abdullah Tuncer oldu

Seaside Alanya Real Estate'in kurucusu Abdullah Tuncer, Alanya Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanlığı görevine getirildi. 15 yıldır bu görevi başarıyla yürüten Kerim Balıktay, görevi Tuncer'e devretti.

Alanya Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Abdullah Tuncer oldu
09 Temmuz 2024 - 16:58

Alanya Emlak Komisyoncuları Derneği (ALEKOD) Başkanlığı görevini 15 yıldır yürüten Kerim Balıktay görevini Seaside Alanya Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tuncer'e devretti.
Kerim Balıktay, görev değişimiyle ilgili açıklamasında, Alanya turizminde gayrimenkul sektörünün önemine vurgu yaparak, derneğin kuruluş amacının Alanya'ya daha fazla değer katmak ve merdiven altı emlakçılığı önlemek olduğunu açıkladı. 
Balıktay, görevi Tuncer'e teslim etme kararının sektörün geleceği için doğru bir adım olduğunu, bu bayrağı başarıyla taşıyacağına inandığını ifade etti

Abdullah Tuncer ise yaptığı açıklamada, derneğin sektördeki temsil gücünü artırmak için çaba göstereceklerini ve Kerim Balıktay'dan aldıkları bayrağı daha ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ayrıca, Balıktay'a bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalar için teşekkürlerini iletti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum