Alanya'da yağışın ardından sörf tutkunları denize koştu

Alanya’da dün akşam yağan yağmurun ardından denizde oluşan dalgalar, sörf tutkunlarını bir araya getirdi. Yerli ve yabancı sörfçüler dalgaların tadını çıkardı.

01 Ekim 2024 - 12:32 - Güncelleme: 01 Ekim 2024 - 12:38
Alanya’da dün akşam yaşanan yağışın ardından gelen güneşli hava ile birlikte denizde dalgaların yükselmesi, hem yerli hem de yabancı sörfçüleri bir araya getirdi. Keykubat Plajı'nda bir araya gelen 5 sörfçü, sörf tahtalarını alarak denize açıldı. Hava sıcaklığının 25 derece olduğu, deniz suyu sıcaklığının da 28 derece ölçüldüğü Alanya’da, sörfçüler kendilerini dalgaların akışına bıraktı. 



“ALANYA’NIN GÜZEL HAVASI MOTİVASYONUMU ARTIRIYOR”

Sörfçülerden Matt Chapman, gelecek hafta İngiltere'de katılacağı sörf yarışmasına hazılandığını söyledi. Chapman, "Alanya, antrenman yapmak için harika bir yer. Buradaki dalgalar ve deniz koşulları, yarışmaya hazırlanmam açısından ideal. Alanya'nın güzel havası ve sakin ortamı da motivasyonumu artırıyor. Umarım bu antrenmanlar, yarışmada iyi bir sonuç elde etmeme yardımcı olacak" dedi.



“HEM EĞLENİYORUM HEM DE KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM”
Amber Stam ise annesinin Mahmutlar’da bir evi olduğunu ve annesinin Alanya’da sörf yapıldığını söylemesiyle sörf yaptığını belirtti. Stam, "Burada sörf yaparak hem eğleniyor hem de kendimi geliştiriyorum. Alanya'nın dalgaları gerçekten mükemmel. Alanya çok güzel bir yer" diye konuştu.  – Haber Merkezi 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum