AK Parti Alanya'da delege seçimleri başladı

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nda 12 Ekim'deki kongre öncesi delege seçimleri başladı. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, 12 Ekim'deki kongre öncesi delege seçimlerinin demokratik bir atmosferde ve coşkuyla sürdüğünü söyledi.

21 Eylül 2024 - 14:50 - Güncelleme: 21 Eylül 2024 - 17:22
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın 12 Ekim’de Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılması planlanan ilçe kongresi öncesinde 102 mahalleyi temsilen delege seçimleri gerçekleştirildi. Parti binasındaki delege seçimlerinde Tavlı, partililerle birlikte sandıklara giderek oy kullandı. Tavlı, Cikcilli sandığında oyunu kullandı. Partinin her kademesinde yıllardır görev alandığını belirten İlçe Başkanı Tavlı, kongre öncesi yapılan delege seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tavlı, 2002 yılından bu yana partinin bir üyesi olarak hizmet verdiğini vurgulayarak, "Partimizin 2002 yılından beri bir üyesiyim ve partimizin her kademesinde görev aldım. Gençlik kollarında 7 yıl boyunca çalıştıktan sonra, 2020 yılında Mustafa Toklu’nun yönetiminde tekrar partimize hizmet etmeye başladım. 1 yıldır AK Parti İlçe Başkanlığı görevini sürdürmekteyim ve bu süre boyunca partimize, teşkilatımıza ve Alanya halkına gece gündüz demeden, yorulmadan hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.



“400 DELEGE SEÇİLECEK”
Alanya’daki delege seçimlerinin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini belirten Tavlı, parti üyelerinin büyük bir heyecan ve coşku içinde seçimlere katıldığını ifade etti. Tavlı, "Bugün Alanya’mızın 102 mahallesini temsilen sandıklarımız kuruldu ve delege seçimimiz başladı. Üyelerimiz heyecanlı ve coşkulu bir şekilde, tamamen demokratik ve huzurlu bir ortamda delege seçimimizi yürütüyoruz. Saat 17.00’ye kadar seçimler devam edecek ve delegelerimiz oylarını kullanacak" diye konuştu. Tavlı, 400 delegenin seçileceğini belirterek, bugün 400 delegeyi üyelerimizle beraber seçeceğiz. Bu süreç, partimizin Alanya’daki çalışmalarında daha güçlü bir şekilde yol almasını sağlayacak" ifadelerini kullandı. 

“BAYRAM HAVASINDA KONGRE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Alanya AK Parti İlçe Teşkilatı’nın kongresi için de hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 12 Ekim'de Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenmesi planlanan ilçe kongresinde tek aday olarak Tavlı yer alacak. Tavlı, kongreye dair yaptığı açıklamada, "12 Ekim'de coşkulu bir bayram havasında, AK Parti İlçe Teşkilatımıza yakışır bir şekilde tek adayla kongremizi gerçekleştireceğiz" dedi. – Haber Merkezi 

















 

YORUMLAR

  • 0 Yorum