AGC'den siyasilere ziyaret

AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri MHP ve CHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. AGC yönetimi, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Arzu Çetin için İlçe Başkanı Sünbül’e taziye dileğinde bulunurken, CHP İlçe Başkanı Kandemir’i ise partinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle tebrik etti.

AGC'den siyasilere ziyaret
19 Eylül 2024 - 17:32 - Güncelleme: 19 Eylül 2024 - 17:35
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül tarafından karşılanan AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetimi partinin ilçe başkan yardımcısı Avukat Arzu Çetin’in vefatı nedeniyle başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyaret nedeniyle AGC yönetimine teşekkür eden Sünbül, "Arzu Hanım yeri doldurulamaz bir değerimizdir. Üzüntümüz çok büyük" dedi. Sohbetin ardından Başkan Sünbül tarafından gazetecilere tadilat yapılan parti binasının birimleri gezdirilerek bilgiler verdi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.



CHP’YE TEBRİK ZİYARETİ
AGC Başkanı Coşkun ve yönetiminin bir sonraki durağı ise CHP Alanya İlçe Teşkilatı oldu. Parti binasındaki ziyarette CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir’in yanında önceki dönem ilçe başkanı Coşkun Karadağ da hazır bulundu. AGC Başkanı Coşkun, ziyarette CHP'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı. Alanya gündemi ve siyasi konuların değerlendirildiği ziyarette Kandemir gazeteciler ile sohbet etti. Ziyaret sonunda Kandemir, AGC yönetimi ile fotoğraf çektirdi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum